top of page
Familie ontbijt

OUDERCOMITE

Achter elke sterke school, staat een sterk oudercomité! Wij zijn de helpende handen, de lachende gezichten en de onzichtbare krachten die helpen om de schoolervaring van onze kinderen nog specialer te maken.

Het oudercomité ondersteunt de school op allerlei manieren.
Of het nu gaat om een financiële ondersteuning, het ondersteunen van leerkrachten bij onvergetelijke evenementen zoals het grootouderfeest of carnaval, of het wekelijks verwennen van de kinderen met heerlijk fruit, ons oudercomité staat altijd paraat.
Op de dag van de leerkracht zetten we hen extra in de bloemetjes, en jaarlijks trakteren we jullie op een smakelijke wafelverkoop.

 

Maar ons engagement gaat verder dan dat: we zijn er om het groepsgevoel te versterken. Samen ontbijten, teambuilden en nog veel meer. Gedreven, georganiseerd, enthousiast, een echte teamplayer? Dan zoeken wij jou om deel uit te maken van ons toffe team en iets betekenisvols te doen voor de school van jouw kinderen.
 

Bij ons draait elke vergadering niet alleen om zaken afvinken, maar ook om ontspanning en een positieve sfeer! Samen komen we rond de tafel in een omgeving waar lachen en ontspannen net zo belangrijk zijn als de agendapunten.
We geloven dat een relaxte sfeer de creativiteit bevordert en de band tussen teamleden versterkt. Het draagt bij aan een positieve dynamiek waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt.

 

Het oudercomité staat ook klaar voor alle ouders. Heb je bezorgdheden of vragen? Dan mag je hiervoor ook steeds één van onze leden aanspreken. Wij trachten om iedereen verder te helpen in nauw overleg met het schoolteam.
 

En vergeet niet, bij al je online aankopen: denk aan ons! Via Trooper shoppen betekent directe steun aan ons oudercomité. Voor elke online aankoop, kan je gebruik maken van trooper en zo draagt elke online aankoop bij aan de dagelijkse werking van de school. Alle middelen van het oudercomité vloeien immers terug naar de school.
 

 Laten we samen bouwen aan een sterke en betrokken schoolgemeenschap.

ONS OUDERCOMITE

FOTO OUDERCOMITE

ACTIES VANUIT HET OUDERCOMITE

LINKS

facebook-logo-1-2.png
bottom of page